Quantcast

L'extrema primesa de l'actriu de Violetta, Tini Stoessel

El món de les noies Disney és bastant polèmic, sobretot quan una d'elles apareix de manera que s'encenen totes les alarmes perquè no sembla ser el millor exemple per a una adolescent. És el cas de Tini Stoessel , l'actriu que dóna vida a Violetta , que ha aparegut amb una primesa extrema que ha preocupat a molts dels seus seguidors fins al punt que ja s'especula que podria patir anorèxia.

Stoessel va aparèixer en una entrevista presentant el seu nou projecte per Disney i va deixar bocabadats a tots els allí presents. El fenomen de les nenes sembla que no seria el millor exemple, ja que les seves cames no deixen lloc a dubtes que frega la línia entre la primesa i que és saludable.

Els seus fans no van trigar a adonar-se del cos que tenia Violetta , així que van inundar les xarxes socials de comentaris sobre el tema. La seva més que evident pèrdua de pes fa sospitar d'un possible problema de salut. La jove actriu ja es mostrava així en les seves imatges a Instagram , en què en totes s'ho comenten els seus fans.