Quantcast

El pare que va matar batazos la seva filla de 21 malalta de càncer

Ryan Lawrence va actuar amb fredor i va realitzar diversos passos mesurats i calculats. Va copejar a la seva filla Maddox repetidament amb un bat de beisbol . Després va incinerar el seu cos durant hores, va posar les restes en una bossa de plàstic juntament amb un maó i va llançar la bossa a l'aigua, tal com explica CNN en espanyol.

El cas ha commocionat la societat nord-americana, ja gairebé acostumada a qualsevol cosa i ve a posar en dubte, gairebé tot el que donàvem per fet sobre deles relacions patern filials. Com podrà defensar a aquest individu el seu advocat? Pel que sembla, com era previsible, la defensa del pare va a declarar que l'home no estava en els seus cinc sentits i afirmaran que mentalment és una persona inestable .

Però els fets i la fredor com la que l'acusat va actuar, farà molt difícil aquesta missió. Abans de cometre l'assassinat, l'home va anar a una botiga de segona mà i va comprar una perruca i un bigoti per amagar , a més, quan va ser detingut se li va trobar en possessió de complements per anar de campament i un llibre de com evitar ser capturat.

Misty Marris, l'advocada de la defensa, diu que l'home clarament estava en un estat mental alterat, ja que constantment buscava fer-se mal i en fer-li mal al nadó < / strong>, i que els seus actes demostren que és una persona amb greus problemes mentals i que els experts determinaran si l'home va actuar a sang freda o si en realitat se li pot considerar dement.