Quantcast

Les Rutes Guiades a la Seu i comarca 2016-2017 comencen amb una sortida a Sant Julià de Lòria

La primera sortida és la que tindrà lloc aquest proper diumenge, 17 d’abril, amb una ruta a peu entre la Seu d’Urgell i la parròquia de Sant Julià de Lòria. Aquesta sortida, de 18 quilòmetres de distància, 1.000 metres de desnivell i d’una durada de 6 hores i 30 minuts, està catalogada com a molt exigent. La tornada es realitzarà en autobús.

En total, hi haurà 35 rutes que compten amb la col·laboració de diferents entitats i administracions de la comarca. Hi ha rutes culturals, històriques, naturalistes, de descoberta de l'Alt Urgell, de formatgeries, amb raquetes i nòrdiques. Entre elles, destaca la sortida per conèixer el projecte Camí vell de les Valls d'Aguilar o la caminada per l'entorn de la Roca de Sant Honorat, a Peramola.

Les rutes, que l'any passat van atreure a més de 1.000 persones, són gratuïtes i amb places limitades.