Quantcast

José Sacristán revoluciona Twitter per les seves crítiques a Podem

José Sacristán s'ha convertit en un dels temes més comentats del dia a les xarxes sociales.¿El motiu? L'actor h a criticat Podem i Pablo Iglesias en una entrevista que ha concedit al diari El Mundo, i que porta per títol "Qui diu això de la calç viva i saluda Otegui no va estar allà ".

Aquesta no és l'única referència a Pablo Iglesias que fa Sacristán a l'entrevista. "Comparar el que vivim en la Transició amb el que està passant ara mateix no té sentit" , assegura l'actor referint-se a declaracions que en alguna ocasió ha fet i l líder de Podem.

"Llavors existia una necessitat d'explicar i explicar-se. Era una qüestió natural, biològica, una urgència … Seria terrible considerar que el viscut des del 75 fins ara hagués alguna cosa que veure amb el franquisme ", diu.

"Per déu, ¡com es pot dir això de la calç viva! Qui diu això i després saluda el 'ciutadà' Otegui és que no va estar aquí. Cal tenir clar d'on es ve per parlar. Si abans entraves en una capella sense sosteniment, anaves a la puta presó directament. No fotem ", diu sobre Pablo Iglesias.

a més, José Sacristán tira en cara als emergents < em> "la impaciència dels mals aprenents" . L'actor assegura que li fa mal que les coses s'hagin fet tan malament en l'esquerra del nostre país.

"I parlo de l'esquerra exclusivament perquè a la dreta no li dono cap crèdit ni moral ni de cap tipus ", confessa Sacristán. "El que s'ha fet pèssimament és la malversació d'un dipòsit moral que li corresponia a l'esquerra".

Com dèiem, aquestes declaracions no han deixat indiferent a ningú, i les paraules de Sacristán han rebut moltes crítiques a les xarxes socials, però també hi ha hagut qui li ha mostrat el seu suport .

En qualsevol cas, les paraules de Sacristán han provocat un enorme enrenou a les xarxes socials