Quantcast

Ciutadans ha dubte "la gran coalició" de Rajoy perquè no fa res per crear-

El secretari general del grup parlamentari de Ciutadans, Miguel Gutiérrez, ha dubtat avui que Mariano Rajoy vulgui realment aconseguir aquesta "gran coalició" de PP, PSOE i Ciutadans que propugna perquè no fa cap esforç per aconseguir-la, i l'ha acusat al costat de Podem d'abocar a Espanya an oves eleccions.

"no sé com vol el senyor Rajoy que es creï una coalició de partits quan ell no fa res per aconseguir-ho. no diu ", ha lamentat Gutiérrez, en recordar que el president del Govern va dir fa més de tres setmanes que anava a trucar al líder del PSOE, Pedro Sánchez "i encara no ho ha fet". "ha de ser que ha perdut el número" , ha fet broma.

Rajoy "hauria de proposar alguna cosa i no proposa res" , ha insistit Gutiérrez per recordar que l'únic projecte que a hores d'ara "suma més que res" segueix sent el seu acord amb el PSOE i pel qual ha mantingut que Ciutadans seguirà "apostant" .

" Ciutadans ha fet tot el possible perquè el PP s'animi a venir a negociar a una taula amb el PSOE i nosaltres , que a més és el que ells estan propugnant des del dia 21, però la realitat és que no designen a ningú per seure amb els equips de negociació ", ha lamentat en declaracions als periodistes després d'assistir a una reunió amb el Comitè Territorial de Madrid del seu partit.

" Nosaltres hem fet aquest esforç amb el PSOE, ho hem intentat amb altres forces polítiques, ens hem assegut amb Bildu, amb PNB, amb Podem i lamentablement seguim sense seure amb el PP ", ha recordat.

Per tot això ha assegurat que Ciutadans no pot fer ja més per aconseguir que hi hagi Govern i creu que no hi ha solució que eviti noves eleccions a les que "estem abocats" per culpa de PP i Podem,

ha criticat també que hàgim passat de tenir un govern en funcions al "antigobierno" que exerceix "l'oposició de l'oposició" i ha carregat contra Rajoy i els seus ministres per comparèixer tota aquesta setmana en els mitjans de comunicació i no fer-ho al Parlament que és "on han d'estar".

quant a Podem, l'ha acusat d'anar "a destruir ja dinamitar una idea de forma de govern. De reformes que fan falta en aquest país ", de manera que, davant aquesta situació i si" no canvia en aquests moments el PP ", augura que estem " abocats a un procés electoral " que "ningú vol", però per al que ja no veu que hi hagi "solució".