Quantcast

El enganxada entre Arbeloa i Piqué a Twitter després de la derrota del Barça

Tant Gerard Piqué com Álvaro Arbeloa són dos futbolistes molt actius en les xarxes socials, i no és la primera vegada que, tant un com l'altre, desencadenen la < strong> polèmica a Twitter amb algun tuit incòmode per l'etern rival.

Aquest cap de setmana, el jugador del Reial Madrid i el del Barcelona es van embrancar en aquesta xarxa social després que els blaugranes es deixessin els tres punts a Anoeta (1-0) i els de Zidane goleasen en casa davant l'Eibar (4-0).

Tot l'embolic va començar quan Arbeloa va escriure a Twitter: " Que difícil és guanyar contra 11! Partidàs de Illarra i enorme Granero, promesa complerta. Enhorabona pirata! ". D'aquesta manera, el defensa blanc va revifar la polèmica que hi ha hagut aquesta setmana després que el Barça remuntés contra l'Atlètic de Madrid després de l'expulsió de Fernando Torres.

Al Gerard Piqué li van preguntar en zona mixta després de la seva xoc contra la Reial Societat sobre aquestes paraules, i va contestar que un jugador "que ha estat titular un comptes de 32 no mereix resposta ".

Arbeloa va decidir continuar amb la polèmica, escrivint de nou a Twitter: " Doncs tenia raó. gran pel·lícula 'la veritat fa mal " .

Doncs tenia raó. Gran pel·lícula La veritat fa mal https://t.co/a4EKfdTtlO

& mdash; Álvaro Arbeloa (@ aarbeloa17) 9 abril 2016

en aquesta ocasió Piqué tampoc va dubtar a respondre-li, atacant la seva ortografia: "gran pel·lícula porta accent. Una abraçada" , ha assegurat el blaugrana. "Igual que expulsió. Tornes a tenir raó. Abraçada fenomen" , va ser la resposta d'Álvaro Arbeloa.

gran pel·lícula porta accent. Una abraçada. https://t.co/olqNtB40kn

& mdash; Gerard Piqué (@ 3gerardpique) 9 abril 2016

Igual que 'expulsió'. Tornes a tenir raó. Abraçada fenomen. https://t.co/RJzqVzHb9x

& mdash; Álvaro Arbeloa (@ aarbeloa17) 9 abril 2016

Per descomptat, el piqui del futbolista del Madrid i el del Barça < / strong>, és més que evident.