Quantcast

El Barça perd a Anoeta i dóna emoció a la Lliga

El estadi d'Anoeta va mantenir la seva condició de maleït per al Barcelona , que va encaixar una nova derrota a Sant Sebastià (1-0) per fer un pas enrere en la cursa pel títol i contemplar de prop la persecució del Atlètic i el Reial Madrid , que amenacen el domini blaugrana.

en dues setmanes, l'equip de Luis Enrique ha dilapidat la seva renda. I la comoditat amb què transitava pel campionat s'ha enfosquit fins al punt que ja no hi ha marge d'error per al vigent campió.

A falta de sis jornades el Barcelona supera en només tres punts al Atlètic de Madrid , que va sortir enfortit de Cornellà (1-3). I té quatre més que l' Reial Madrid, que va complir amb el seu tràmit en la visita de l'Eibar (4-0).

El Barcelona no surt amb els tres punts d'Anoeta des de l'any 2007, quan va vèncer per 9-2. En aquesta ocasió, tal com va succeir el passat curs, la Reial Societat va tornar a guanyar el Barcelona per cinquena vegada en les últimes sis temporades.

En va tenir prou a l'equip d'Eusebio Sacristán amb un gol a els quatre minuts de Mikel Oyarzabal, que va revifar la competició i ha subratllat la baixada blaugrana, que es desinfla jornada rere jornada.

el conjunt blaugrana va afrontar amb dubtes el partit. Han fet efecte en l'equip de Luis Enrique els antecedents, la derrota davant el Reial Madrid i el sofriment contra l'Atlètic a la Lliga de Campions.

Luis Enrique va rotar. Va deixar a la banqueta a Andrés Iniesta, a Ivan Rakitic ia Jordi Alba, als quals va haver de recórrer en el transcurs del partit per redreçar una situació al final irreversible.

El Barcelona va ser incapaç de redreçar un desavantatge des el minut quatre. Cada intent es va topar amb el porter argentí Rulli, el millor del combinat donostiarra.

Prèviament, l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid van fer el seu amb la intenció d'accentuar la pressió sobre el líder.

l'equip matalasser es va recompondre per la porta gran del partit de Lliga de Campions de dimarts passat i al marcador advers amb el qual es va topar amb el gol de Diop a la mitja hora, i va signar triomf merescut i valuós decantat per la velocitat i enganxada de Torres i Griezmann i la inspiració de Koke, que va sentenciar el pols (1-3).

quant el quadre blanc-remuntar, amb tants de Reis ' i el francès, l'amfitrió ja no va saber respondre. El Espanyol va acabar amb tots els seus davanters, però es va quedar sense un triomf clau per acostar-se a la permanència. La victòria va ser per al bloc madrileny, que sí que manté la seva escalada cap al liderat de Lliga.

Dissabte es va obrir a l'estadi Santiago Bernabéu. Els suplents del Reial Madrid van alleujar el dolor de la derrota davant el Wolfsburg i, dirigits per un gran Cristiano Ronaldo, van golejar a l'Eibar 4-0 per mostrar el camí cap a la remuntada que ha d'afrontar el conjunt blanc, dimarts que ve, davant del conjunt alemany,

va ser un ambient de treva. La felicitat del triomf en el Camp Nou es va ennuvolar amb el ridícul a Wolfsburg. El públic, al qual s'aferra el madridisme, va estar expectant, va castigar a Danilo i va protegir alè per al dimarts, quan confia en una nit màgica.

Amb només tres dels titulars a Alemanya (Cristià, Casemiro i Pepe) el Reial Madrid va tirar endavant el seu partit. Van marcar Cristiano Ronaldo, Jesé Rodríguez, James Rodríguez i Lucas Vázquez. Tots a la primera part. Després, el compromís europea va desviar l'atenció, va disminuir la tensió, va dosificar energies i va estimular el seguidor, al qual se li requereix per a la cita.