Quantcast

Les desfilades de la 3a edició d'illa Color Fest superen els 1.000 espectadors de mitjana

Tot i recalcar que «no és un moment de venda, sinó d'espectacle i notorietat', Vivancos ha comentat que gràcies a aquest esdeveniment s'ha pogut presentar les últimes tendències en moda, tant en categoria infantil i juvenil com en adulta. Pel que fa a l'afluència durant el cap de setmana, Vivancos, ha precisat que durant la jornada del dissabte un total de 22.150 persones van passar pel centre comercial, fet que suposa un increment del 15% respecte a dissabtes similars i que «en gran mesura» s'ha propiciat gràcies a la celebració de la 3a edició d'illa Color Fest.

Quant a les xifres obtingudes, Vivancos ha detallat que cada quinze minuts es mesuren les entrades al centre comercial i en aquest sentit ha indicat que «durant el moment de les desfilades s'ha arribat a puntes superiors a les 600 persones entrant dins d'aquesta franja». Per tant, a partir d'aquestes dades i sabent que les desfilades tenen una durada de 30 minuts, Vivancos ha assegurat que «han estat entrant entre 1200 i 1500 persones, de les quals calculem que unes 1.000 hauran participat en l'illa Color Fest». Durant aquest diumenge, però, l'afluència ha disminuït lleugerament, amb puntes que no han superat les 400 persones i, per tant, entre 700 i 800 persones per desfilada.

Quant a la previsió per als pròxims mesos, Vivancos ha recalcat que «a partir d'ara, amb el tancament de pistes, notarem la baixada habitual d'abril i maig», però ha precisat que a partir del juny «com la resta del país, començarem a remuntar».