Quantcast

El que passa en congelar un iPhone 6S i un Galaxy S7 banyats en Coca Cola

Cada vegada són més habituals en l'univers de Youtube els vídeos en què la gent sotmet telèfons mòbils a test de resistència. En aquest sentit, el vídeo que està arrasant a hores d'ara és d'un youtuber expert en tecnologia, que va voler comprovar què passava a congelar amb Coca Cola un iPhone 6S i un Samsung Galaxy S7.

Per a això, els va ficar en un tupper, va Coca Cola fins que els telèfons van quedar coberts, i després els va ficar al congelador durant unes quantes hores.

En teoria, només el terminal de Samsung és resistent a l'aigua, però no tenia ni idea que era el que podria passar amb cap dels dos mòbils en quedar 'atrapats' en un bloc de gel. Per a sorpresa de molts, resulta que tots dos telèfons van aconseguir sobreviure a la dura prova.

Artículo anteriorAnoeta reabre la Liga
Artículo siguienteEFE NACIONAL (10-abr)