Quantcast

Harrison Ford, acusat d'un delicte d'agressió a la seva dona

Harrison Ford ha estat acusat d'un delicte d'agressió a la seva dona. El nom de l'actor apareix en un informe de la policia de Huntington Beach per haver estat detingut per un suposat altercat violent que hauria protagonitzat al costat de la seva dona , l'actriu Calista Flockhart.

Segons recull el portal TMZ, en l'informe no només posa que Harrison Ford hauria agredit la seva parella, sinó que a més els agents de policia havien trobat substàncies estupefaents a casa seva.

No obstant això, sembla que res més lluny de la realitat … Per fortuna, ja s'ha demostrat que Ford no ha agredit a l'actriu que donava vida a Ally McBeal, i tampoc ha estat arrestat per la policia. L'única cosa que li ha passat a l'actor és que li han tendit un parany.

Pel que sembla, el succés relatat si va succeir realment, però el detingut no va ser Harrison Ford, sinó un individu que va decidir usar el seu nom i els seus cognoms. A més, la policia ha pogut comprovar que l'actor és innocent, ja que ni tan sols es trobava a Califòrnia quan es va produir la detenció. Ara, els agents estan investigant els fets per intentar trobar la veritable identitat del detingut.