Quantcast

GHVIP 4: Manifestacions en suport a Carlos Lozano i Laura Matamoros a Madrid

El proper dijous 14 d'abril és la gran final de 'GH VIP 4 ', i sembla que s'ha desfermat la bogeria entre els seguidors del programa. I és que, a la casa de Guadalix de la Serra només queden Carlos Lozano i Laura Matamoros , i tant els fans d'una com de l'altre han sortit al carrer per mostrar el seu suport < / strong> de cara a la final.

Per increïble que sembli, aquest divendres a la tarda hi va haver dues manifestacions convocades a Madrid, per mostrar suport als dos finalistes del reality de Telecinco. Va ser la mateixa cadena la que va llançar la convocatòria, per veure el suport que tenien els dos finalistes de 'GH VIP', i la veritat és que els fans van respondre força bé.

Els 'lozanistas' es van donar cita a la madrilenya plaça de Callao , i els 'lauristas' estaven citats a la Porta del Sol , encara que finalment la policia es va veure obligada a desviar la concentració en suport a la filla de Kiko Matamoros fins Cibeles.

Pel que sembla, la manifestació a favor de Laura Matamoros va tenir més suport que la de Carlos Lozano. A més, el model i presentador també va perdent en les votacions, segons ha mostrat aquests dies Telecinco.

Sigui com sigui, cada vegada falta menys per veure quin dels dos es porta el maletí amb els 100.000 euros com a premi per guanyar la quarta edició de 'GH VIP'.

Tot un èxit !!! Sou enormes lauristas !!! pic.twitter.com/6bPEyrJit7

& mdash; Irene Matamoros (@IreneMatamoros) 8 abril 2016

'Laura Guanyadora! Avui #QuedadaLaurista & # 128.079; & # 127.996; Vídeo de @ caridad92 pic.twitter.com/4dQN6otdbm

& mdash; Lourdes (@LourdesLGTL) 8 abril 2016

< p lang = "ht" dir = "ltr"> CARLOS LOZAAAANO LOLOLOLOLOOO pic.twitter.com/GGseqCvYNx

& mdash; SOM LA RESISTÈNCIA (@ sari9410) 8 abril 2016