Quantcast

El motiu pel qual la roba no et queda igual a la botiga que a casa

Segur que alguna vegada t'ha passat això d'anar de botigues i tenir un autèntic enamorament sobtat per una peça de roba … Passes a provador i al posar-te-, comproves que et queda genial i no dubtes en portar-te-. No obstant això, quan arribes a casa i te la tornes a provar, comproves que no et senti igual de bé.

Si et sents identificat / a amb aquesta situació, segur que t'interessarà llegir de què va aquest interessant experiment que ha acabat convertint-se en viral. I és que, efectivament, el que ve a demostrar és que la culpa és de les botigues, o més aviat dels emprovadors, que ens 'enganyen'.

Qui està darrere d'aquest experiment és una jove russa, redactora en Adme.ru. Per demostrar que la roba sempre senti millor a les botigues que a casa, es va fotografiar amb la mateixa roba en 11 emprovadors diferents, i va comparar les imatges amb una que s'havia pres a casa.

En aquestes imatges, es pot comprovar que sempre es veu més afavorida en els emprovadors però, quin és el motiu? Doncs tan simple com que tant el espai com la il·luminació dels emprovadors de roba està estudiat fins al més mínim detall perquè això passi, tal i com denuncia el jove amb les seves fotos.