Quantcast

Els 10 passos per aconseguir un gintònic perfecte

-

1
Comprova que tens tots els ingredients i que estan ordenats Per a realitzar aquest tipus de còc

Comprova que tens tots els ingredients i que estan ordenats Per a realitzar aquest tipus de còctels el primer que hem de fer és ser previsors i revisar que tinguem tots els ingredients, però principalment suficient ginebra, tònica, gels i els amaniments que vulguis posar al còctel per donar-li un toc personalitzat i diferent. Així mateix, és important que posem en ordre els ingredients que utilitzarem i que tots estiguin preparats per a ser abocats a la copa, és a dir, llimones tallats, cardamom fora del seu capseta i la glaçonera de gels sense tenir blocs en la mateixa. D'aquesta manera aconseguirem fer més ràpid el nostre gintònic i que no perdi l'essència d'alguns dels ingredients.

Atrás