Quantcast

L'agressió d'un policia de Texas a una nena de 12 anys que avergonyeix a Twitter

L'excessiva acció policial en certes intervencions ha provocat ja més d'un problema en diverses parts del món. En aquest sentit, Estats Units s'ha convertit en una 'bressol' de conflicte on molts han criticat la duresa dels agents a l'hora d'acabar amb protestes, ja siguin pacífiques o que tinguin elements més revolucionaris.

El passat 29 de març, un policia de Texas, concretament de la ciutat de Sant Antoni, va decidir aplacar una menor de 12 anys amb una brutal agressió que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials. < / p>

A les imatges es pot apreciar com la jove, Jannisa Valdez, pateix un fort impacte de la seva cara contra el terra. Segons ha assegurat la seva família, en el moment de l'agressió policial discutia amb una companya causa de l'assetjament escolar que pateix des de principis de curs.

La direcció de la policia de Texas ha decidit la suspensió temporal de l'agent, Joshua Kehm, a causa de la investigació que han fet del succés.