Quantcast

La Cerdanya, 8 d'abril 2015: CERDANYA VA ACOLLIR 15 RODATGES DURANT EL 2015

Cerdanya va acollir 15 produccions audiovisuals durant el 2015 i va atendre prop de 70 peticions d’informació. Són dades que ha donat a conèixer La Cerdanya Film Commission, l’entitat que treballa per portar aquest tipus de projectes a la comarca, per tal de donar-la a conèixer i generar un impacte econòmic positiu al territori. Aquestes xifres representen un increment del 49% pel que fa a peticions d'informació i d'un 50% pel que fa a les produccions ateses. Això vol dir que Cerdanya és la 18a zona de Catalunya amb més produccions registrades. A més, al darrer trimestre La Cerdanya Film Commission es va adherir a la Xarxa Catalunya Film Commission, que actualment agrupa més de 200 municipis. Des de l’entitat creuen que aquest fet pot comportar un increment important de les sol·licituds, que ja s'està reflectint en aquest primer trimestre del 2016.

Algunes de les produccions que ha acollit la comarca han estat llargmetratges, curtmetratges o documentals i també fotografia comercial o espots, com el que una multinacional sud-americana va rodar l’octubre passat a Puigcerdà, Bellver i La Molina.

Durant aquest any, la Cerdanya Film Commission es marca com a repte assolir acords amb tots els municipis ceretans i incorporar les seves localitzacions dins de l'ampli catàleg existent. També engegarà una segona campanya per identificar aquells punts que desitgin rebre rodatges amb el ‘hashtag’ #CerdanyaFilmFriendly.

Parlen al vídeo: GAEL PIGUILLEM, CERDANYA FILM COMMISSION