Quantcast

La transformació de Vincent, el gos salsitxa obès

La xarxa està plena de canvis radicals dels famosos, però no sol ser habitual veure transformacions tan cridaneres en el món animal com la de Vincent, un gos salsitxa que es va fer popular per seva obesitat i que ara, després de molt esforç, ha aconseguit baixar notablement de pes.

malgrat la seva petita grandària, Vincent va arribar a pesar 17 quilos , el que es tradueix en més del doble del pes recomanat. La seva història va saltar als mitjans de comunicació, ja que després del seu augment de pes s'amagava la tristesa provocada per la mort del seu amo.

En conèixer la notícia, el grup de rescat d'animals K-9 Angels Rescue va decidir posar-se mans a l'obra i plantejar un exhaustiu programa perquè Vincent pogués recuperar el seu pes ideal.

Gràcies una dieta ia diversos exercicis, el gos va aconseguir recuperar la forma física i ja ni tan sols supera els 8 quilos de pes . Segons explica el seu veterinària, Sharon Anderson, Vincent ha tornat a gaudir de les passejades i el seu estat d'ànim és òptim.