Quantcast

Samanta Villar dóna a llum els seus bessons Damián i Violeta

Samanta Villar i el seu marit, Raúl Calàbria , han estat pares d'un nen i una nena. Damián i Violeta han omplert d'alegria a la parella, que van haver de recórrer a la reproducció assistida per poder fer el seu somni realitat.

Setmanes abans de donar a llum, Samanta va parlar de com portava el seu embaràs, una experiència que recomanava per ser "la més autèntica" que ha viscut.

Samanta Villar i la seva parella es van casar el passat 26 de setembre a un casament d'allò més estricta que va tenir lloc a la localitat barcelonina de Castelldefels.

el passat mes de gener va confirmar el seu embaràs a través de les xarxes socials: < em> "A més d'estrenar temporada, estrena maternitat" . La periodista ho anunciava quan estava embarassada de sis mesos i mig i tornava a televisió amb una nova temporada de Conexión Samanta.