Quantcast

Mónica Hoyos acusa de manipulació a GHVIP

Laura Matamoros i Carlos Lozano ja són a la gran final. Malgrat que era un secret a veus, entre ells s'amaga el guanyador de la quarta edició de 'Gran Hermano VIP'. Després de la sortida de Rappel i Laura Camps, tots dos van viure una gala atípica, plena de sorpreses i informació de l'exterior. A més de rebre una trucada dels seus familiars, el programa va realitzar un vídeo que va agrupar diferents opinions que col·laboradors i defensors havien realitzat al plató.

És aquí on es va forjar l'enuig de Mónica Hoyos amb l'organització del reality i especialment amb el seu director, Jaume Guerra. Esmentant al seu perfil a Twitter, l'exparella de Carlos Lozano va acusar 'GHVIP' de manipulació : "Gràcies @jaimeguerrag per posar només un minut de totes les defenses que he fet de Carles i per manipular així ".

Gràcies @jaimeguerrag per posar només un minut de totes les defenses q he fet carlos i per manipular-així! Gràcies # Gala14GHVIP

& mdash; Monica Hoyos (@hoyosmoni) 7 abril 2016

Minuts abans d'aquest comentari, Mónica Hoyos ja mostrava el seu enuig en un altre missatge més genèric i utilitzant el hashtag oficial del reality: "que macos els del programa posant només una part i no posant totes les defenses que he fet de Carles".

Que macos els del programa posant només una part i no posant totes les defenses q he fet de carlos !! # Gala14GHVIP

& mdash; Monica Hoyos (@hoyosmoni) 7 abril 2016

Malgrat tot això, l'exparella de Carlos Lozano segueix amb la seva campanya per aconseguir el major nombre de suports de cara a la gran final. Com ha mostrat a través de Twitter, Mónica Hoyos està convençuda que poden remuntar durant aquesta setmana i aconseguir que el presentador sigui finalment el guanyador de 'Gran Hermano VIP 4'.