Quantcast

Boyero destrossa en la seva crítica 'Julieta' d'Almodóvar

Carlos Boyero s'ha convertit en l'últim mal de cap de Pedro Almodóvar . Després dels problemes ocasionats pels 'Papers de Panamà', el crític cinèfil ha carregat en el seu últim comentari contra 'Julieta', la pel·lícula del director manxec que s'estrena aquest divendres als cinemes.

Malgrat que la picabaralla entre Bover i Almodóvar és ja conegut per tots (el primer va arribar a dir que les seves pel·lícules "tenen la gràcia al cul" ), el crític ha estat molt dur assegurant que el seu nou treball li sembla realment dolent. "Ara això no és comèdia, va de l'estudi de la depressió i de l'ànima de les dones i tal però jo no aconsegueixo creure res del que m'explica < / strong> ", apunta en el seu vídeo setmanal a 'El País'.

en la seva crítica sobre 'Julieta', Boyero ha anat més enllà qualificant com" silenci "la nova pel·lícula del manxec . "Aquesta pel·lícula de temàtica presumptament intensa i de visió obligada per la conreada i exuberant personalitat del seu creador, encara que fa molt temps em plantegi per què he de veure el cinema d'aquest senyor i que, però, ningú em demani explicacions per ignorar tant cel·luloide de patir, menysprear i llençar, arribo a la conclusió que l'única cosa que em suggereix és silenci ", apunta.

Carlos Boyero no es queda aquí, sinó que en la seva crítica intensa assegura " imaginar enmig del tedi com si Julieta si en comptes de ser continguda hagués optat per la intensitat o el descontrol ".

Aquest dur anàlisi de l'últim estrena d'Almodóvar ha escalfat les xarxes socials i ha provocat que molts seguidors del director ataquin directament a Boyero. No és la primera vegada en els últims mesos que el crític rep comentaris negatius en les xarxes després de sortir decebut del cinema després de veure l'última entrega de 'La Guerra de les Galàxies'.

Però algú esperava que a Boyero li agradés la peli d'Almodóvar? Això és com cridar a l'assegurança de casa i esperar aq et cobreixi el avariat!

& mdash; Iñaki Urrutia (@InakiUrrutia) 8 abril 2016

#Boyero odia el cinema d'Almodovar. Bé, odia Almodovar, i li odia com s'odia a un ex

& mdash; Roberto Lopez (@rolocar) 8 abril 2016