Quantcast

Luis Enrique rotará en Anoeta

L'acumulació de partits està sent el gran obstacle del Barça en aquest esprint final de la temporada. Des del mes de gener s'han succeït els partits cada tres dies en tres competicions diferents. A més, els viatges transoceànics de les estrelles barcelonistes tampoc han ajudat a la frescor necessària en la fase més decisiva de la temporada.

El FCBarcelona opta a conquesta r els tres títols en joc i la primera parada per aconseguir-ho és Sant Sebastià.

Luis Enrique podria donar descans a alguns dels futbolistes de l'11 de gala que sum an més minuts. Jordi Alba i Mascherano en defensa cedirien la seva plaça a Vermaele nya Adriano, infrautilitzats aquesta temporada.

Al centre del camp Sergi Roberto i Arda Turan donaran descans a Iniesta i Busquets, els jugadors que més s'han desgastat en els últims mesos. Rafinha podria tornar a la titularitat en el lloc del sancionat Suárez. Si se suma el canvi habitual a la porteria de Bravo per Ter Stegen en la lliga, només Neymar, Messi, Rakitic, Alves i Piqué repetirien en relació a l'alineació de dimarts passat. Sis jugadors descansarien una setmana completa per afrontar en les millors condicions el xoc decisiu de dimecres que al Calderón.

Si l'equip de Luis Enrique superés aquesta va eliminar atòria serien 11 els partits a jugar fins a final de temporada, els set de lliga, la final de la copa del rei i les semifinals de la Champions pr Evia superació de la tornada dels quarts de final contra els matalassers.

Les forces estan al límit però la plantilla i s conscient que falten pocs passos per aixecar els títols. Amb 10 victòries, 5 en lliga, la final copera, i els quatre partits d i Champions, es repetiria l'èxit de la temporada passada.

Aquest dissabte a Anoeta es veurà si va ser el virus FIFA el qu i va deixar sense alè a l'equip en els partits contra els rivals de Madrid o si el cansament causa efecte i les forces Flaque an a les cames dels jugadors més utilitzats.

Luis Enrique espera que no sorgeixin problemes en for ma de lesions. En el millor dels casos, arribar a Milà el 28 de maig, falten 50 dies per tancar la temporada. Set setmanes do de no poden encadenar lesions musculars inoportunes que restin potencialitat a l'equip.