Quantcast

Un estudi revela que el fill gran és el favorit dels pares

Tenen els pares un fill favorit per sobre d'un altre? Per molt que els pares diguin que no, i que volen a tots els seus nens per igual, la ciència ha demostrat just el contrari.

La revista Journal of Family Psychology , que està darrere de la investigació, confirma que els pares sí que tenen un fill preferit: el primogènit.

Aquesta publicació s'ha fet una i nvestigació amb 384 germans en període d'adolescència, i amb els seus respectius pares. Han fet un seguiment a les famílies durant al voltant de tres anys, període en què han analitzat el comportament i la conducta de cada un dels membres de les famílies.

Passat aquest període d'investigació, les xifres extretes de l'estudi són bastant clares. I és que, segons sembla el 65% de les mares tenen un fill preferit per sobre dels altres, i el mateix passa amb el 70% dels pares . A més, en la immensa majoria dels casos, sempre coincideix que el fill gran és el preferit, ja sigui nen o nena.

A més, els realitzadors d'aquest estudi han apuntat que afecta la personalitat dels nens no sentir-se tan estimat com el seu germà.