Quantcast

Tania Llasera assegura que el seu fill és superdotat

Tania Llasera està completament bolcada en la persona més especial de la seva vida, el seu fill Pepe Bowie . El petit va venir al món fa tres mesos i des de llavors no s'ha separat d'ell.

La presentadora ha regalat als seus seguidors durant aquest temps instantànies del seu nen. L'última, una imatge de Pepe en què apareix subjectant el biberó . Tal fet ha portat a Tania a assegurar que el seu fill és superdotat .

"# frasedemadretotal: El meu grassonet és un #superdotado! Jajaja! Ja subjecta la seva bibe amb 11 setmanes (ja li estic donant #lactanciamixta i suaument he de deixar de donar-li pit pel bé del meu ull ) ", diu el text que acompanya la foto.

La seva insistència durant aquests mesos en donar-li el pit a Pepe l'ha portat a tornar a patir i acabar a urgències. Llasera té una úlcera en un ull a causa d'un esgarrapada que fa uns anys li va fer sense voler una de les seves nebodes.

Al final, la presentadora ha optat per la lactància mixta, ja que, com bé ha assegurat ella, donar-li el pit ha perjudicat al seu ull i ara ha de mirar també per la seva pròpia salut.