Quantcast

Angelina Jolie reapareix després dels rumors d'anorèxia

A principis de setmana va saltar la bomba que Angelina Jolie era al hospital per les seves greus problemes de pes. "Angelina Jolie pateix anorèxia i està ingressada" , publicava fa uns dies The National Enquirer. Sembla, però, que no es tractava més que d'un fals rumor, ja que l'actriu ha reaparegut a Londres.

L'actriu i el seu marit, Brad Pitt , van ser enxampats a la capital anglesa acompanyats dels seus fills (les fotos es poden veure aquí ). La família acabava de sortir d'un teatre de Notting Hill, i semblaven completament aliens a totes les informacions que s'han publicat aquests dies. I és que, encara que Angelina mostra una cara una mica més seriós, l'actor llueix bastant somrient.

D'aquesta manera, es confirma que l'alarmant notícia sobre l'estat de salut d'Angelina Jolie és complementi falsa . Poc després que es publiqués que l'actriu estaria fins i tot a la vora de la mort, una persona propera a ella va voler desmentir els rumors, negant que estigués hospitalitzada.

Malgrat tot, en les instantànies en què apareix la família al complet per Londres es pot comprovar que Angelina Jolie està massa prima.