Quantcast

L'estranya persecució policial a dues suposats lladres a Los Angeles

Per descomptat, aquesta persecució policial és tan estranya i surrealista que ni tan sols la podem considerar 'de pel·lícula'. Hi ha hagut en Los Ángeles (Califòrnia), on aquests dos suposats lladres ja s'han convertit en tot un fenomen viral.

Pel que sembla, les autoritats els perseguien perquè eren sospitosos d'haver robat en una casa , però sigui com sigui, no es tracta d'una persecució més. I és que, els suposats lladres anaven fent virolles per les carreteres de Los Angeles en un Mustang descapotable. A més, anaven a gran velocitat, posant en perill la seguretat de la resta de conductors. Però el més sorprenent de tot és que els dos homes anaven xocant les mans i fent-selfies .

Després de més d'una hora de persecució , els suposats lladres es van aturar a xerrar amb un grup de gent i van esperar a ser detinguts per la policia.