Quantcast

Fernando Tejero es despulla a Twitter al que Paco León

Fernando Tejero ha complert la seva promesa. L'actor va assegurar als seus seguidors de Twitter que si 'La que se avecina' superava un 26% de quota de pantalla publicaria una foto nu, al que Paco León.

En el seu estrena el passat 5 d'abril, la ficció de Telecinco va aconseguir anotar 1 27,2% i molts van ser els seguidors que no van trigar a recordar.

Tan sols dos dies després, Tejero ha pujat a la xarxa social una divertida imatge en la qual apareix completament nu i només cobrint el seu membre amb un logo de la sèrie. "El promès és deute …. Amb un 30% em trec el logotip ", escrivia.

Des que Paco León revolucionés les xarxes socials el 2013 amb un nu integral, han estat molts els famosos que s'han atrevit a aparèixer com les seves mares els van portar al món per tal de celebrar la quantitat de seguidors o agrair als fans la fidelitat al seu treball.

A més d'ell, tenen pendent aquest nu altres actors de la sèrie com Antonio Pagudo, Pablo Chiapella, Ernesto Sevilla, Loles León i Paz Padilla , tal com va publicar l'actor el passat dimarts.