Quantcast

Suso (GH16), concursant confirmat de 'Supervivientes'

Fa setmanes que es venia rumoreando el nom de Suso com un dels possibles concursants de 'Supervivientes 2016' , i per fi s'ha confirmat la notícia. L'ex concursant de 'Gran Hermano 16' és un dels escollits per viatjar a Hondures.

Així ho va anunciar Telecinco en la nit de dijous. Jordi González el va rebre a la gala de la semifinal de 'GH VIP 4', i van aprofitar per confirmar la seva presència en el reality abans que viatge a l'illa.

"Vull anar a guanyar, vaig amb moltes ganes, no em fa por res i vaig directe a pel premi, sense trepitjar a ningú" , ha assegurat el català al plató . A més, Suso va explicar que porta diversos mesos realitzant exercicis al gimnàs , el que li ha permès posar-se en forma i recuperar la massa muscular que havia perdut a la casa de Guadalix de la Serra.

El nom de Suso s'uneix a altres ja confirmats com el de Mila Ximénez, Víctor Sandoval o el Dioni. Això sí, tot apunta que el català no es retrobarà amb el seu ex Ylenia a 'Supervivientes', ja que l'ex concursant de 'Gandia Shore' i de 'GH VIP' pateix la malaltia de Crohn, el que li impediria viatjar fins a Hondures.