Quantcast

Laura Matamoros i Carlos Lozano, finalistes de GHVIP

Gran Germà VIP ja té finalistes . Laura Matamoros i Carlos Lozano , els concursants més polèmics d'aquesta edició, seran els protagonistes de la final que tindrà lloc en una setmana, després de la doble expulsió de la gala setmanal d'aquest dijous, que va acabar amb < strong> Rappel i Laura Camps sortint de la casa de Guadalix.

En aquesta última gala d'expulsions, el reality ha inclòs una " novetat històrica" : mostrar els percentatges cecs . En ells apareixia Laura Matamoros com la més votada . Per tant, a una setmana de la gran final i amb un 58,7% dels vots, la filla de Kiko Matamoros seria la guanyadora de Gran Hermano VIP 4 .

Tant Laura com Carlos van viure una gala d'infart. Primer, per fer-los creure que un dels dos no passaria a la final, i més endavant per les emotives sorpreses que van rebre. Per a Carlos Lozano, la trucada de la seva filla Lluna, i per a Laura, la de la seva mare, Marian Flores.

A més, el programa els va posar unes imatges en què apareixien els seus familiars i éssers estimats parlant de la seva vida fora de la casa. Per exemple, Mónica Hoyos opinant sobre la núvia peruana del presentador, el seu defensor parlant sobre la infidelitat de tots dos, Makoke i Diego Matamoros enfrontats, Javier Tudela contestant els seus comentaris.

Ja com a finalistes, Laura i Carlos hauran de conviure una setmana més i sense companyia de ningú més. La convivència entre ells no ha estat bona durant els 91 dies que han estat a la casa de Guadalix. Caldrà esperar fins dijous que ve per veure qui es fa amb l'anhelat maletí de 100.000 euros .