Quantcast

Així han canviat els nens de 'Les cròniques de Nàrnia'

-

1
' Les cròniques de Narnia ' enamorar a milions de nens i adolescents arreu del món fa ja

' Les cròniques de Narnia ' enamorar a milions de nens i adolescents arreu del món fa ja 11 anys amb la mítica pel·lícula 'El lleó, la bruixa i l'armari', assolint un gran èxit de taquilla del qual van tenir gran part de culpa dels nens que protagonitzaven la saga. Els quatre germans Pevensie s'endinsaven en un món ple d'aventures i misteris a través d'un armari que utilitzaven per evadir-se de la Segona Guerra Mundial. Junts van aconseguir conquerir tot un regne i superar tots els obstacles. T'expliquem què ha estat i com han crescut els quatre petits, que ja són prou grans. Georgie Henley L'actriu va ser qui va donar vida a la petita Lucy Pevensie en les aventures al costat de seus germans grans Peter, Susan i Edmund. L'actriu té 20 anys, 11 més que quan va debutar a la gran pantalla, i continua en el món de la interpretació intentant buscar el seu buit. El més sorprenent és la transformació i el canvi que ha donat, tot i que encara li queda aquesta cara dolça d'ulls blaus. Henley acaba d'estrenar pel·lícula, 'The Sisterhood of night' i té previst també 'Access all àrees', de manera que papers no li falten. S'ha fet gran, però sens dubte seguim veient a la dolça Lucy de 'Les cròniques de Nàrnia'.

Atrás