Quantcast

La Cerdanya, 7 d'abril 2016: 1a CONGRÉS SOBRE TRANSPORT MEDICALITZAT EN HELICÒPTER

La Fundació Hospital de Puigcerdà, juntament amb l’Hospital de Cerdanya, ha organitzat el 1r Congrés internacional de transport medicalitzat en helicòpter, d’adult i pediàtric, que es celebrarà els dies 27 i 28 de maig. La trobada, que comptarà amb participants de Catalunya, França, Andorra i de l’estat espanyol, va dirigida tant als professionals de la salut com als pilots, tripulants i membres dels cossos de rescat i es centrarà en les necessitats dels trasllats i rescats en territoris aïllats.

Els impulsors del congrés són el doctor Eduard Carreras, director del Servei de Pediatria i cap de la base pediàtrica HEMS (acrònim anglès d'”Helicopter Emergency Medical Service”) de l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau de Barcelona, i el doctor Antoni Veres, cirurgià de l’Hospital de Cerdanya i director del curs sobre aquest tipus de transport medicalitzat que la Fundació Hospital de Puigcerdà organitza cada any. La trobada comptarà amb sis taules rodones i altres activitats que es celebraran al llarg dels dos dies al Museu Cerdà de Puigcerdà.