Quantcast

Imanol Arias, implicat en Els papers de Panamà

Imanol Arias és l'últim nom que s'ha sumat a 'Els papers de Panamà' . El programa 'Al roig viu' de La Sexta i 'El Confidencial' han estat els encarregats de desvetllar el nom del conegut actor televisiu. Aquests mitjans han tingut accés als informes de la investigació del consorci mundial de periodistes i segons han revelat, Arias hauria tingut signatura autoritzada en una societat 'offshore' oberta el mateix dia i poc abans que aquesta societat obrís un compte en un banc suís.

a 'roent Viu' han explicat que han intentat contactar amb l'actor en dues ocasions. La primera, fa tres setmanes, quan Arias va assegurar que tot estava regularitzat; i la segona, ahir mateix, quan va defugir al·legant estar "molt embolicat" .

El pare de la televisiva família Alcántara se suma així a la llista de noms i cares conegudes que conformen 'Els papers de Panamà'. Una llarga llista amb persones poderoses i famosos que van ocultar les seves fortunes en paradisos fiscals .

Durant el dia d'avui, a més del nom d'Imanol Arias, s'ha revelat el de dos besnéts de Franco, Heather Mills, Sarah Ferguson, el futbolista del Chelsea Willian, el fill de Thatcher i polítics xinesos.