Quantcast

L'ex top model Linda Evangalista, irreconeixible amb unosa quilets de més

El seu nom figurava a l'olimp de la moda al costat d'altres maniquins que van fer una fortuna considerable amb els seus respectius treball a les passarel·les com Claudia Schiffer, Naomi Campbell o Cindy Crawford, entre d'altres. Però ella sempre va estar considerada la millor a l'hora de desfilar pels grans creadors i modistes. El cas és que gairebé totes elles mantenint una figura envejable i moltes vegades segueixen apareixent davant els flaixos per posar. Linda Evangelista estava en aquesta última faceta, però unes fotos seves durant una estada al Japó semblen dir a les clares que ella ja no es preocupa del seu físic. Apareix molt canviada i amb alguns quilos de més.

Als seus 50 anys, Evangelista apareix en les fotos despreocupada. La canadenca anava vestida tota de negre amb pantalons i unes sabates en blanc i negre. I ara ja hi ha qui especula si el seu canvi d'imatge estarà relacionat amb alguna malaltia o simplement són la prova d'una retirada definitiva. El que està clar és que el canvi l'ha deixat irreconeixible.

Cal retrocedir en l temps uns mesos per rescatar l'última vegada que la hi va veure en públic . Va ser el passat mes de setembre, quan l canadenc va protagonitzar una campanya de Fresh Couture, la nova eau de toilette de Moschino.