Quantcast

Persegueixen i agredeixen un àrbitre en un partit regional a València

Per desgràcia, la violència encara segueix sent la protagonista en alguns esports com el futbol. En aquest sentit, l'últim incident desagradable ha tingut lloc a València , en un partit de Primera Regional , que enfrontava al Senyer CF i al < strong> Moixent CF .

Durant el descompte l'equip visitant va marcar el gol de l'empat , el que va acabar desencadenant una autèntica batalla sobre el terreny de joc . I és que, més de 50 persones van perseguir i van agredir l'àrbitre.

El que va començar a amenaçar l'àrbitre va ser un dels jugadors locals, segons recull l'acta: "abans de reprendre el partit, el jugador número 7 local es dirigeix ??a mi mostrant disconformitat amb la meva decisió d'haver afegit el temps afegit, després d'això m'insulta i al expulsar-s'adreça al meu dient: "perquè vull jugar si no us rebentava". després em empeny i aixeca el puny, però els altres companys el subjecten, tot i que ell seguia intentant dirigir-se cap a mi ".

Tot seguit, es va formar una tangana en el terreny de joc que va acabar amb la suspensió del partit . Quan l'àrbitre es dirigia al túnel de vestuari, es va deslligar la 'guerra', tal com descriu en l'acta: "El número 9 m'insulta, el número 8 aixeca el puny amb intenció d'agredir-, però es ho aconsegueixen portar a temps. Després d'això el nombre 19 local si aconsegueix donar-me un cop de peu al turmell dret. Mentre això passava, hi ha hagut una invasió de camp per part del públic local d'unes 60 o 70 persones corrent cap a mi ". "Decideixo anar-me'n corrent, però em persegueixen, i el nombre 6 local, el qual estava expulsat, surt de zona de vestidors i em talla el pas en el terreny de joc impedint entrar al túnel de vestuari" .

Després de diverses empentes i sacsejades, el col·legiat va aconseguir arribar al vestidor, on encara va rebre algunes amenaces. "No sortiràs viu d'aquí" o "et mataré fill de puta" , li van dir alguns aficionats.