Quantcast

Les cançons de Serrat sense Serrat

Josep Mas "Kitflus" i Ricard Miralles, dos dels músics més habituals en la trajectòria artística de Serrat des dels anys 80, presenten el dilluns 18 d'abril a la sala Luz de Gas la proposta "Serrat sense Serrat", on els dos pianistes pugen a l'escenari per oferir la versió més rica i instrumental de la música d l'intèrpret català amb dos pianos cara a cara.

Kitflus i Miralles, bons coneixedors de l'obra de Serrat i responsables de la producció d'alguns dels seus treballs, han portat a terme nous arranjaments musicals dels temes que han escollit per a l'espectacle. < / strong> Com a bons músics de jazz deixen una porta oberta a la improvisació en directe per donar un nou to als temes de sempre.

Aquesta és una oportunitat única, que compta amb el suport de Joan Manuel Serrat, p er a degustar, reinterpretar i buscar nous matisos a les melodies que ja són clàssics de la música popular tant en català com en castellà.

Senyora, Lucia, Pueb lo Blanc, M'agrada tot de tu, es caprichoso el azar, de tant en tant la vida, Penèlope, Aquests bojos baixets o Càntics són alguns dels hits de "el noi del Poblesec", que es podran escoltar en aquestes versions instrumentals dels músics catalans.

Josep Mas Portet, "Kitflus", té formació clàssica, Conservatori del Liceu i Conservatori de Música de Barcelona, ??als 13 anys va passar a formar part del seu primer grup, Els estoics, al qual seguiran Quart Món, i Projecte a.

en 1.970 comença a tocar en el grup de Tony Ronald i comença també a ser conegut com "Kitflus". Quatre anys després funda el grup de rock progressiu Iceberg, que publicarà cinc discos en cinc anys. Després munta amb el també exIceberg Max Sunyer el grup de jazz fusió Pegasus. En els anys 80 comença a treballar amb Serrat. Ha participat en la producció i en els arranjaments de diverses composicions de l'artista.

Per la seva banda, Ricard Miralles té formació clàssica, Conservatori Municipal de Música de Barcelona, ??i comença la seva carrera com a trompetista de la orquestra de ball que dirigia el seu pare.