Quantcast

L'Ajuntament de Terol amenaça El Mundo Today amb denunciar

El Mundo Today s'ha tornat a crear un enemic. Després de Mariló Montero i Pitingo , ara el Ajuntament de Terol els amenaça amb denunciar legalment després de publicar que "l'alcaldessa de Terol va robar fons públics aprofitant que la ciutat no existeix ". Les seves publicacions d'humor són el seu senyal d'identitat i són aplaudides per gran part de la seva audiència, encara que no tots s'ho prenen així.

A l'ajuntament de la ciutat aragonesa no els ha fet cap gràcia i els han escrit un correu que el mateix Mundo Today ha compartit a Twitter i en el qual es pot llegir que < em> "li vam indicar que considerem que s'està produint una intromissió il·legítima a l'honor de l'Alcaldessa i d'aquest Ajuntament, que no es pot emparar de cap manera sota l'excusa de la ironia o l'humor. la raó és per la redacció donat, utilitzant expressions precises i similars a les de qualsevol informació veraç sobre corrupció, estan movent a l'engany dels lectors, que fàcilment poden entendre que si és veraç l'apropiació de fons públics i que està ironitzant sobre algun tipus d'excusa donada sobre aquesta conducta de corrupció ".

Tot i que una de les millors coses que té El Mundo Today és que els seus acudits irònics es generen de manera informativa i que tots els seus lectors són coneixedors d'això, des l'Ajuntament de Terol els demanen la seva "supressió o modificació" del que consideren "notícia" . De la mateixa manera, els indiquen que prendran "exercici d'accions legals i penals en defensa del dret constitucional a l'honor" .

Des del compte de Twitter del medi humorístic han penjat l'email dient que "l'Ajuntament de Terol ens amenaça per un afront inexistent relacionada amb uns fets inexistents" , ja que mai han passat i són, com tot el que publiquen, invencions.