Quantcast

Macaulay Culkin, irreconeixible i retirat als seus 35 anys

Fa temps que l'actor Macaulay Culkin es va retirar de la primera línia del cinema i de la vida pública. Amb tan sols 10 anys va saltar a la fama mundial per la pel·lícula ' Sol a casa' , on donava vida a Kevin McCallister , un nen que es queda sol a casa per Nadal i ha de fer-s'ho per defensar-se de dos lladres que entren a robar.

tot i que la pel·lícula va donar la volta al món, la seva carrera com a actor no va arribar molt lluny i actualment està parada i estancada . Porta 20 anys sense protagonitzar una pel·lícula . La seva última aparició al cinema va ser en un curt de cinc minuts el passat mes de desembre.

Després dels seus primers anys de fama, l'actor va viure una adolescència plena d'excessos . L'alcohol, les drogues i els problemes amb la justícia van fer que s'allunyés dels focus i que intentés passar desapercebut.

L'actor ha explicat que "ara sóc un noi de 30 anys i bàsicament estic retirat" . Compta, a més, que el seu dia a dia es basa en pintar, escriure i passejar per Nova York , on ha tornat a residir després de passar diversos anys a França i altres països europeus.

Als seus 35 anys , Culkin viu amb l'actriu de telenovel·les Jordan Kane Price i és el líder d'una banda de rock anomenada The pizza Underground, la qual dedica tots els seus temes a aquest menjar.