Quantcast

Un web esbrina si la teva parella t'és infidel a tinder

Després que hagin enxampat a Laura Escanes , la núvia de Risto Mejide , amb tinder al seu mòbil, pot ser que molts s'hagin preguntat si la seva parella també tindrà perfil en aquesta app per lligar. Si tens serioses sospites i vols esbrinar si t'està sent infidel buscant aventures d'una nit mitjançant aquesta aplicació, és tan fàcil com pagar 4 euros per esbrinar-ho.

La web es diu Swipe Buster i, segons la revista 'Vanity Fair', només cal introduir el nom, l'edat, el gènere i la localització . Després d'un rastreig, el desconfiat rebrà un email amb totes les possibles coincidències que han trobat a la base de dades i API de tinder , ja que tot això és públic, juntament amb els interessos dels perfils, les imatges compartides i l'última connexió.

La revista abans esmentada ha parlat amb la web i asseguren que no violen la privacitat ja que les dades estan a l'abast de qualsevol i que el seu objectiu és "educar la gent sobre la gran quantitat de dades personals que pengen a la xarxa i com qualsevol pot accedir-hi fàcilment ". No obstant això, des de tinder els diuen que "qui vulgui saber qui està en tinder que es descarregui l'aplicació de forma gratuïta i s'estalviï dels 5 dòlars (4 euros)" .

Fa uns mesos la polèmica sobre la privacitat a les xarxes tornar a ressorgir després d'un grup de hackers publiquessin totes les dades dels usuaris de Ashley Madison < / span>, el web perquè els homes i dones casats trobin lligui.