Quantcast

Alejandro Nieto (GHVIP 4) confessa que no volia tenir al seu fill

Alejandro Nieto es va convertir en un dels concursants més volguts de 'GH VIP 4' , encara que fa al voltant d'una setmana va decidir abandonar la casa de Guadalix de la Serra perquè volia estar al costat del seu fill , que pateix leucèmia, durant una prova mèdica important.

La seva sortida va agafar per sorpresa tant als seus companys com els espectadors del reality. No obstant això, després del seu abandonament va rebre una gran ovació per part del públic per la seva decisió.

Ara, el míster s'ha sincerat en una entrevista per Lectures, en què ha confessat que ell no volia tenir al seu fill.

"El meu fill és viu gràcies a la seva mare. Jo no volia seguir endavant, no em veia preparat. Em veia massa jove i amb un futur sense resoldre. Vaig estar quatre o cinc mesos sense assumir-ho. Em vaig cabrejar amb el món, estava desorientat ", ha assegurat Alejandro Nieto.

A més, el jove ha explicat que durant l'embaràs no es va portar gaire bé amb la mare del seu fill . "Ella ho va passar fatal. Em sento molt culpable perquè jo no volia tenir al meu fill. Va estar mig embaràs sola amb els seus pares. Després ho vaig assumir i vaig tornar amb ella ", ha dit el model.

La mare del seu fill es va quedar embarassada als tres anys de conèixer-se, i Alejandro Nieto es va separar definitivament d'ella a l'estiu de 2015. Es tracta d'una jove anònima, < em> "que no li agrada sortir, ni pintar-se, i no li agrada gens la tele. el seu somni és tenir una família i jo aspiro a altres coses, per això també s'ha trencat la nostra relació" , ha explicat el exconcursant de 'GH VIP 4'.