Quantcast

El Madrid s'enfonsa a Wolfsburg (2-0) i s'obliga a golejar al Bernabéu

El Reial Madrid va sortir molt tocat de la seva visita al Wolfsburg (2-0) en el partit d'anada de quarts de final de la Lliga de Campions i va tirar per la borda l'eufòria aconseguida després del 'Clàssic' en un partit que oferir una de la s pitjors versions dels merengues , obligats a una nova remuntada al Santiago Bernabéu la setmana que ve.

l'equip de Zidane, la temporada passa únicament per la 'Champions', va ser una ombra del que va mostrar al Camp Nou. Davant el teòric rival més fàcil dels vuit supervivents, el conjunt blanc va sortir molt ferit d'Alemanya, on va tornar a cometre vells errors, entre ells en defensa.

Danilo va ser la diana de totes les crítiques, però no només el lateral brasiler, que va ser un caramel per Draxler tot el xoc, també la resta de la saga. ni Sergio Ramos, ni Pepe, ni un desconegut Marcelo van estar a l'altura d'un partit ple d'importància . Els blancs van semblar haver subestimat a un rival que va ser molt millor del que deien els números.

El conjunt alemany, lluny de l'equip que la temporada passada va meravellar a la Bundesliga, va oblidar el seu moment i es va agafar al Vell continent a força del clàssic de les ungles i les dents. Els alemanys, que no van tenir un bon començament, aviat van revertir la situació amb intel·ligència, sobretot per la posició tan volàtil de Schürrle, que va tornar boig a en Pep.

Cristiano va veure com li anul·laven un gol a la primera jugada i Bale va protestar un possible penal que l'àrbitre italià va decidir no xiula r. Un miratge que va esdevenir bufetada uns minuts després. Del 18 al 25 els llops es van treure la pell de be i van encarrilar el pas a semifinals enviant un clar missatge als blancs: podran passar de ronda, però mai somiar amb l'Onzena.

El primer dels alemanys va arribar des dels 11 metres, Rodrigues no va errar i va batre a Navas per primera vegada en aquesta 'Champions' . Quan els de Zidane assimilaven la garrotada va aparèixer Draxler, es va menjar a Marcelo i va centrar a Arnold, que va marcar de primeres a l'àrea petita. El 2-0 va començar a convertir-se en preocupació, un problema que no es va esmenar en la segona meitat.

L'assalt final va començar amb un xut llunyà de Kroos que no treia les pedres del camí. No hi havia manera de trobar el buit i, a sobre, la reacció de Zidane va ser nul·la. Va mantenir a Casemiro -sembla que Benítez no estava tan equivocat i va apostar per Isco, que va millorar el Madrid i va provocar diverses situacions de gol que també van ser infructuoses.

El malagueny va habilitar a dues ocasions Cristiano Ronaldo, que no va tenir el seu dia, i en una a Jessè, que havia substituït un lesionat Benzema a la primera meitat.

en l'oportunitat més clara de la segona part, Schürrle va manar per alt una jugada que hauria matat a l'equip merenga. No va arribar el tercer dels germans, però sí la sensació que la tornada serà molt complicada per als espanyols. Serà el moment de recuperar l'habitual escenografia de les grans nits europees. Tot passa pel Bernabéu i al Bernabéu –tot i el futbol digui el contrari– pot passar de tot.