Quantcast

Saboya tracta temes de fiscalitat i l'apropament d'Andorra a la UE durant la seva visita a Suècia

A continuació, Saboya s'ha reunit amb la ministra d'Afers Exteriors, Margot Wallström, amb qui ha pogut fer seguiment de diversos assumptes d'interès mutu i amb qui ha conversat al voltant de l'estat de les negociacions per a un acord d'associació amb la Unió Europea. Ambdós ministres també han parlat sobre el procés d'obertura econòmica d'Andorra i l'impuls a les polítiques de diversificació econòmica que es duen a terme des del Govern. Wallström ha compartit amb Saboya la seva preocupació per la crisi dels refugiats que viu Europa. En la reunió també s'ha manifestat la predisposició d'avançar en matèries d'interès comunes. Els ministres han celebrat les excel·lents relacions que mantenen ambdós estats.

Durant la tarda el ministre s'ha trobat amb el president de la Comissió de la Unió Europea al Parlament suec, Carl Schlyster. A continuació s'ha reunit amb la directora general de Kommerskollegium, Anne Stellinger, l'organisme autònom suec per al Comerç Exterior, qui ha explicat a Saboya l'enfocament del procés d'obertura viscut a Suècia i com aquest organisme ha impulsat les polítiques d'accions destinades al lliure comerç.