Quantcast

El que li passa al teu cos si no menges pa

-

1
Hi ha molta gent que no menja pa o que deixa de fer-ho quan es posa a dieta, amb la intenció d&#039

Hi ha molta gent que no menja pa o que deixa de fer-ho quan es posa a dieta, amb la intenció d'aprimar. No obstant això, quan aquest aliment no està present en la nostra dieta succeeixen força coses en el nostre cos, que probablement no coneguis. Per exemple, sabies que quan no menges pa tens més tendència a patir canvis d'humor o patir de restrenyiment? Et sentiràs més cansat Nombrosos estudis demostren que quan una persona no menja pa o deixa de fer-ho ha menys energia que algú que si inclou aquest aliment en la seva dieta diària. i és que, el pa té nombrosos components que fan actuen de 'gasolina' per al nostre cos i ens aporten una bona dosi d'energia diària, que trobarem molt a faltar quan no ho mengem. Per exemple, el pa és una gran font de ferro, i també té magnesi i vitamines del grup B, que ens fan sentir-nos amb força, energia, i molt menys cansats.

Atrás