Quantcast

Així han canviat els protagonistes d' 'El Súper'

-

1
Abans de l'emissió de sèries de gran èxit com 'En sortir de classe' o 'Companys

Abans de l'emissió de sèries de gran èxit com 'En sortir de classe' o 'Companys', Telecinco va apostar fort amb les ficcions nacionals amb la producció de 'El Súper', una telenovel·la emesa just després de la sobretaula (en l'hora actual de 'Sálvame) i que narrava la història de Julia, una caixera de supermercat que acaba descobrint que forma part de la família Bernal, es a dir, a la propietària de l'establiment en el qual treballa i enemiga número 1 d'Alfonso Torres. Te'n recordes dels actors que protagonitzaven aquesta mítica telenovel·la de Telecinco? Ja fa 20 anys de els seus inicis i alguns d'ells han corregut més sort que altres. Una curiositat d' 'El Súper' que probablement no tothom conec és que Boris Izaguirre, el mític Boris, va ser un dels que va encapçalar l'equip de guionistes. 'flipant! Natalia Millán La vida de Julia Ponce, una humil caixera de supermercat, canvia de forma radical durant el transcurs d' 'el Súper'. Al llarg de la sèrie, el personatge, molt passional i sentimental, es transforma i s'acaba convertint en la cap principal de l'establiment. Sense cap mena de dubte, Natalia Millán va fer una interpretació brillant que enganxava front a la televisió a més de tres milions de persones en cada episodi. A partir d'aquest moment, l'actriu madrilenya va rebre un gran nombre d'ofertes a la petita pantalla per treballar en altres ficcions com 'Policies, en el cor del carrer' o 'Un pas endavant', on va interpretar el paper d'Adela Ramos.

Atrás
Artículo anteriorNocilla vs. Nutella
Artículo siguienteCuánto pesa cada parte de tu cuerpo