Quantcast

Així han canviat els Backstreet Boys

-

1
Els Backstreet Boys estan de tornada. Nick Carter, un dels seus components més populars, va anunc

Els Backstreet Boys estan de tornada. Nick Carter, un dels seus components més populars, va anunciar recentment que la banda nord-americana havia tancat un acord per donar nou concerts a Las Vegas. Si són un èxit, podrien establir una possible residència a la ciutat del joc per excel·lència. Això sí, com observarem a continuació, els Backstreet Boys ja no són aquests nois que van deslligar autèntiques passions en els anys 90. Brian Littrell Malgrat que cada fan dels Backstreet Boys tingués al seu favorit, és innegable que Brian Littrell sempre va gaudir de més popularitat. De fet, segons expliquen diferents experts que els van veure créixer, el de Kentucky va destacar per ser un líder natural . No obstant això, va ser l'últim a unir-se al grup que va marcar un abans i un després en la història de la música. Brian va donar els seus primers passos com a cantant en el cor de l'església. De fet, la seva creença religiosa el va portar a destacar com un dels artistes cristians més populars amb el llançament del seu àlbum com a solista. Actualment té 41 anys i té una filla.

Atrás
Artículo anteriorNocilla vs. Nutella
Artículo siguienteCuánto pesa cada parte de tu cuerpo