Quantcast

Pedro Almódovar, una vida de 'noies' i polèmiques

-

1
Pedro Almodóvar és un cineasta estimat i odiat a parts iguals. L'aparició del seu nom en els p

Pedro Almodóvar és un cineasta estimat i odiat a parts iguals. L'aparició del seu nom en els papers de Panamà , coincidint amb l'estrena del seu últim film, 'Julieta', li han posat a la picota. Almodóvar ha decidit cancel·lar per complet la presentació de la seva pel·lícula a Madrid i totes les festes on s'anava a celebrar amb magnificència la qual feia la número 20 de la seva prolixa carrera. tot i que són molt famoses les seves 'noies', no amb totes ha acabat igual de bé. I en el cas dels 'nois' … alguns han parlat del dur que ha estat rodar amb ell. I altres directament no ho han arribat a fer mai. Per què? Les polèmiques estan servides … Victòria abril: La musa d'Almodóvar durant els anys 90 ha estat l'última a manifestar obertament les seves desavinences amb el director manxec. Victoria Abril, que ja s'ha cansat que li segueixin preguntant en totes les entrevistes per Pedro Almodóvar, no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de dir: «només li interessen les trenta anys». Per la seva banda, Almodóvar va arribar a dir d'ella en una entrevista que s'estava guanyant fama de «vora, petitona i saberuda» perquè «no té cura les formes».

Atrás