Quantcast

Així són les 5 protagonistes de 'Vull ser monja'

-

1
Si pensàvem que després del reality 'Adam i Eva' Quatre no ens podia sorprendre, la cad

Si pensàvem que després del reality 'Adam i Eva' Quatre no ens podia sorprendre, la cadena de Mediaset arriba amb força a la nit dels diumenges amb el programa 'Vull ser monja ', on es reuniran cinc joves amb vocació religiosa per viure una experiència que els ajudarà a decidir si volen convertir-se o no a monges. Juleisy, Janet, Jaqui, Paloma i Maria Fernanda hauran de deixar enrere els seus costums i adaptar-se a les normes del convent. Per a això, aquestes cinc participants hauran de passar sis setmanes complint les normes diàries d'oració i disciplina que duen a terme les monges amb les que van a conviure. Santíssim Sagrament (Granada), Santa Maria de Leuca (Madrid) i Les Justinianes (Alacant) són les congregacions que han obert les portes per ajudar aquestes joves a trobar el camí . Entre les activitats que duran a terme hi ha la d'atendre una casa bressol amb més de cent nens al seu càrrec, lliurar-se al silenci en un convent de clausura o col·laborar en una missió en plena selva boliviana. A més de despertar-se a les 6 del matí i no poder utilitzar el telèfon mòbil . Juleisy (Madrid) Aquesta estudiant de moda de 20 anys és el cas més particular. Tot i tenir nòvio des de fa 3 anys, Juleisy assegura sobre Déu que «si no està ell, el meu món s'esfondra» . «Vaig sentir la trucada quan vaig visitar un convent de clausura amb una amiga i vaig comprovar que eren més lliures que nosaltres, tot i que ens anàvem a casa» , confessa. La madrilenya no té clar a qui vol més, si a Déu o al seu nuvi , Alberto , per això participa al programa de Cuatro, per prendre la decisió que marcarà el rumb de la seva vida.

Atrás