Quantcast

La Cerdanya, 6 d'abril 2016: TERRITORI FRENA EL PLA URBANÍSTIC DE L'AERÒDROM

L’aeròdrom de Cerdanya no té, de moment, aprovat el nou pla urbanístic. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha demanat aquest dimarts als membres de la Comissió d’Urbanisme de Catalunya que quedés sobre la taula, per tal de donar resposta a la petició formulada pel síndic de greuges, Rafael Ribó, atenent les demandes d’un grup de veïns de la comarca que qüestionen l’impacte ambiental del projecte i la falta d’informació del procés.

El canvi urbanístic ha de permetre ampliar les instal·lacions de l’aeròdrom, fet que podria incrementar el nombre d’operacions. La recent creada Plataforma Salvem la Cerdanya va iniciar fa uns dies una campanya a través de les xarxes socials i de www.change.org per recollir signatures en contra d’aquest pla. Aquest dimecres a la tarda ja portaven més de 5.300 signatures.

Parlen al vídeo: RAFAEL RIBÓ, SÍNDIC DE GREUGES DE CATALUNYA