Quantcast

Viki Odintcova, la nova nòvia de Fernando Alonso?

Molt s'ha parlat de la ruptura entre Fernando Alonso i Lara Álvarez . Tot i que cap dels dos protagonistes s'han pronunciat, diferents mitjans de comunicació van assenyalar els supòsits motius que haurien posat punt i final a la relació entre el pilot asturià i la presentadora.

Doncs bé, tot que han passat tan sols unes setmanes, ja coneixem a la que podria ser la nova núvia de Fernando Alonso. Segons informa 'La Província', alguns rumors apunten cap a la model russa Viki Odintcova.

Aquesta jove de 21 anys , realment maca i amb un físic espectacular, podria haver estat un dels motius que van propiciar la ruptura. De confirmar aquests rumors, Viki es convertiria en la quarta parella de Fernando Alonso després de divorciar-se de Raquel del Rosario . Abans del seu romanç amb Lara Álvarez, al pilot se li va relacionar amb Dasha Kapustina i Xenia Tchoumitcheva.

Només cal fer una ullada a su perfil d'Instagram per comprovar que, sempre que aquestes informacions estiguessin en la veritat, l'asturià segueix tenint molt bon gust per al 'amor'.