Quantcast

Charlie Sheen pot anar a la presó per no dir-li al seu ex que tenia VIH

Charlie Sheen no para de rebre males notícies. Després que se li acumulin una rere l'altra les demandes de totes les dones amb les que ha mantingut relacions sexuals, el protagonista de 'Dos homes i mig' ha rebut en les últimes hores una notícia que podria suposar seva 'sentència de mort'.

'Radar Online' ha pogut parlar amb diversos experts legals que fan referència a una gravació en què el propi Sheen reconeix haver tingut relacions sexuals amb una dona després que se li hagi diagnosticat la malaltia. La víctima en qüestió li demana explicacions per ocultar-li ocorregut , cosa a la que l'actor respon amb un "perquè no és assumpte de la teva fotuda incumbència, OK".

Aquestes paraules , amb la Llei de Califòrnia a la mà ', suposen un delicte de fins a sis mesos de presó i una sanció econòmica de 1.000 dòlars per cadascuna de les vegades en què engañí a la dona per exposar-se al contagi del VIH. En teoria, es tracta d'una exposició "voluntària a un altre personatge per una malaltia contagiosa o infecciosa".

Altres experts que han analitzat els enregistraments, com és el cas de la psicoterapeuta Gilda Carle, consideren que Charlie Sheen va tenir una conducta perillosa i especialment "pertorbadora". Acabarà realment a la presó?