Quantcast

L'últim engany de Telecinco: Ceba amb desvetllar un concursant de 'Supervivientes' i no revela el seu nom

A poc a poc es van desvetllant els concursants confirmats de la propera edició de 'Supervivientes' . Ahir, tal com va acarnissar Telecinco al llarg del dia, havia de conèixer-se un nou nom , que s'afegiria així a la llista on ja es troben Mila Ximénez, El Dioni, Yurena, Víctor Sandoval i, per descomptat, els dos vencedors de 'Passaport a l'illa'.

El programa escollit per revelar la seva identitat era 'Gran Hermano VIP : última hora'. No obstant això, com apunta 'FormulaTv', això mai va arribar a succeir. La cadena de Mediaset va generar una expectació que finalment no va complir davant la seva audiència . I aquesta no va ser l'única 'promesa' que l'escaleta del programa va passar per alt sense donar cap explicació.

A més de no revelar finalment el nom del nou concursant de 'Supervivientes', durant el programa també van promocionar < strong> l'actualització dels percentatges cecs que amaguen al guanyador de 'Gran Hermano VIP 4', una altra 'promesa' que també van passar finalment per alt.

El que sí que va anunciar Sandra Barneda va ser la final històrica a la qual s'enfrontaran els concursants de 'Gran Hermano VIP'. Aquest dijous hi haurà dues expulsions, de manera que tan sols els dos més votats viuran el desenllaç final a la casa.