Quantcast

L'espectacular canvi de look de Paula de GH15

El canvi de look de la guanyadora de 'Gran Hermano 15' no ha deixat indiferent a ningú. Paula González ens té acostumats, però sempre aconsegueix sorprendre'ns. En el seu compte d'Instagram la hawaiana mostra unes fotografies en què posa amb el seu nou pèl.

Des que es va donar a conèixer fa un any i mig en el reality de Telecinco , l'ex gran germana no ha passat desapercebuda. La seva història d'amor i desamor amb Omar Suárez la va catapultar a la final i la va convertir en guanyadora. Després fer-se amb el maletí l'hem pogut veure en portades de revista com la seva mare la va portar al món i algun que altre programa de Telecinco, a més de gravar la seva pròpia cançó ' Moro d'amor ', frase que ja ha passat a la història del concurs.

Però sens dubte, el que millor porta la hawaiana és cridar l'atenció per les seves atrevits canvis de look. Primer una rapat lateral dins de la casa, després un to pèl-roig, tot d'una va tornar al ros per passar al rosa i ara … 'rossa i amb trenes!

L'ex gran germana s'ha mostrat així en les fotografies del making off d'una nova sessió fotogràfica. A més de les trenes, Paula González apareix amb un nou tatuatge de Cleopatra que ocupa tota la seva esquena.