Quantcast

Una àvia de 55 anys dóna a llum a trigèmins més joves que els seus néts

Té 55 anys, quatre néts i quatre fills del seu anterior relació, i ara acaba de donar a llum a trigèmins . Una gran família la que ha format la britànica Sharon Cutts al costat del seu nuvi Stuart Reynolds, de 40 anys, després que se sotmetessin a un tractament de fecundació in vitro < / span> després de pagar gairebé 20.000 euros per a això, ja que a la sanitat pública només es realitza fins als 42 anys.

"No m'importa gens que els meus nadons siguin més joves que els meus néts. Això vol dir que tenen més companys per jugar" , explica al diari 'The Sun'. La àvia era conscient del seu embaràs múltiple, cosa que no el va espantar en cap moment. "Quan en una de les ecografies ens van dir que hi havia tres cors bategant em vaig posar a plorar d'alegria ", afirma.

Els petits es diuen Mason, Ryan i Lily i, perquè naixessin, la parella va haver de viatjar fins a Xipre perquè els realitzessin el procediment, ja que en aquest país es fa fins als 60 anys. Després que li advertissin que era millor avortar pels problemes que podrien tenir els nadons causa de la seva edat, finalment van néixer per cesària i completament sans.

Cutts es va injectar botox i es va posar extensions per "estar radiant quan els nadons naixessin" .